Babagan YuFuLong

Perusahaan Perabot Luar Yufulong ana ing Kota Shunde, Provinsi Guangdong. Sing utamane melu riset lan pangembangan, desain lan pangolahan produksi pe rotan / anyaman, cor aluminium lan plastik utawa mebel ruangan kayu solid (gazebo lan set tendha, set sofa, meja makan lan kursi, set cafe, kursi gantung / ayunan , kursi santai, kursi pantai, payung, macem-macem lengkap.)

Sinau Luwih Luwih
  • Showroom (1)
  • Showroom (3)
  • Showroom (2)

Bintang Produk