Kursi Patio Set Balkon Wicker Kursi Patio Kursi Patio kanggo Tanduran, Balkon, lan Taman

Katrangan singkat:


  • Model: FL-5093
  • Kekandelan bantal: 8cm
  • Bahan: Aluminium + Rotan
  • Keterangan Produk: Set Balkon Rotan Luar Ruangan 5093
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk 

    ● Stabilitas & Ketahanan sing Apik: Set teras 3 potong iki dilengkapi bantalan kaki sing ora lunyu kanggo nglindhungi lantai lan nggawe prabotan balkon luwih stabil. Thanks kanggo ngisor kursi duwe krenjang bentuk X, kursi kabeh duwe kapasitas momotan sing gedhe. Kursi patio digawe saka rotan PE sing apik lan pigura baja sing kuwat, sing ora gampang deformasi utawa korosi saengga set furnitur bisa digunakake suwene.

    ● Bantal Kandel lan Kabeh Cuaca: Kursi sing diisi spons lan luwih kenthel (2 ") menehi kenyamanan ekstra. Tutup sing bisa dicopot kanthi desain ritsleting, gampang dicopot supaya gampang dirawat lan dirawat. Bahan kain poliester bisa adaptasi karo cuaca sing fluktuasi.

    ● Kursi Ruangan Ergonomis: Kursi teras teras ruangan iki imbang kanthi ergonomis kanggo dhukungan lumbar ekstra, lan dilengkapi kursi loro lan meja kopi. Kurva sandhangan tangan ing sisih loro, dhukungan sing nyaman lan ramah kulit, cocog karo garis awak. Sampeyan bisa nyelehake omben-omben utawa cemilan ing meja, banjur lenggah kanggo ngrasakake urip mulyo.

    ● Paling apik kanggo Urip ing Ruangan: Wicker kabeh-cuaca kanthi tampilan alam cocog digunakake ing kabeh musim. Kombinasi rong kursi lan meja cocog kanggo pacelathon cedhak. Rotan ringan premium nggawe gampang ngalih saka ruangan ruangan iki saka teras menyang pekarangan utawa saka kebon mburi menyang kebon.

    Bantal Kursi sing Kandhel

    Kursi sing dipenuhi spons empuk lan kandel (8cm) menehi kenyamanan ekstra. Tutup sing bisa dicopot nganggo desain zipper, luwih gampang dicopot supaya gampang diresiki lan dijaga. Bahan kain poliester bisa adaptasi karo cuaca sing fluktuasi.

    Rotan PE Premium

    Kursi Patio 3 set digawe saka rotan PE lan pigura baja sing kuwat, sing ora gampang deformasi utawa korosi saengga set furnitur bisa digunakake suwe.

    Kuat Kuat

    Thanks kanggo ngisor kursi duwe kurung, kursi kabeh duwe kapasitas momotan sing gedhe.

    Perabot Set Balkon Rotan Luar Ruangan 5093 nampilake pigura wesi sing kuat lan rotan PE. Wicker kita kuwat lan awet nanging uga ringan ing wektu sing padha. Wicker PE kabeh cuaca luwih unggul tinimbang anyaman tradisional supaya sofa sampeyan awet. Kajaba iku, rotan ireng klasik katon luwih mulya lan mewah, lan utamane nengsemake srengenge. Cocog kanggo njero ruangan, kebon ruangan, apartemen, balkon, sudut sarapan, taman, halaman, teras, kolam renang lan halaman. Apa sampeyan nglipur tamu utawa mung nglampahi wektu karo kulawarga, sampeyan pengin perabotan sing apik lan apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •