Set Patio Mebel, Obrolan Wicker Sofa Sekala Luar Ruangan, Meja njaba ing Meja

Katrangan singkat:


  • Model: YFL-1018S
  • Kekandelan bantal: 8cm
  • Bahan: Aluminium + Rotan
  • Keterangan Produk: 1018S ruangan sofa bentuk rotan L
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    ● GRATIS CUSTOMIZABLE- Set furnitur teras 6 potong kalebu 2 kursi sudhut, 3 kursi tanpa lengen, lan 1 meja; Ngatur kombinasi tata letak supaya cocog karo kabutuhan sampeyan; Nglipur kanca lan tangga teparo ing teras, kolam, kebon, halaman, kebon mburi omah, teras, utawa balkon. (Kanggo gampang dipasang, kursi pojok loro iki nuduhake desain sing padha, lan bisa nyebabake visibilitas asimetris nalika dipanggoni).

    ● MATERI STURDI & TAHAN LARU- Digawe saka anyaman rotan PE lan pigura logam; Produk bisa ngemot kapasitas loading sing akeh nalika isih kuwat; Permukaan lapisan anti karat menehi resistensi banyu lan perlindungan UV; Bisa tahan cuaca ekstrem kanggo umur dawa.

    ● MODEN & SELESA- Rotan abu-abu peteng kanthi bantal serat pokok biru klasik, desain apik lan modern; Bantal kursi spons sing dikepengake premium menehi ketahanan sing apik, ora gampang deformasi; Rancang gesper sungu nggawe bantal ora gampang diluncurake. Ngidini sampeyan seneng luang karo kulawarga.

    ● PENYEWAAN GAMPANG- Tutup bantal sing bisa dicopot bisa gampang dibukak zip lan diresiki; Cukup hapus anyaman tahan cuaca kanggo ngresiki; Kaca tempered tabel nglindhungi saka goresan; Set furnitur trep kanggo diresiki lan dirawat pirang-pirang taun.

    Tahan Cuaca PE Rotan

    Rotan PE tahan cuaca anti banyu, kuat, aman. Ora gampang fray, faded utawa peeled sanajan wis suwe digunakake. Bisa diresiki lan digunakake kanthi pirang-pirang taun suwene tanpa perawatan.

    Konstruksi Logam Kuat

    Pigura logam sing kuat njamin daya tahan lan ngidini mbukak kapasitas gedhe kanthi integritas struktural sanajan wis suwe digunakake. Lapisan permukaan anti karat. Pilihan sing apik kanggo santai ing ruangan.

    Kaki Karet leveling

    Desain tombol ing pad sikil nggawe luwih gampang nyetel dhuwur lan level furnitur. Pad ngisor karet anti slip kalebu nglindhungi jubin lan njaga prabotan supaya stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •