Kursi Patio Set Kursi Rotan Luar Ruangan Patio Patio

Katrangan singkat:


  • Model: YFL-2010
  • Kekandelan bantal: 5cm
  • Bahan: Rotan Aluminium + PE
  • Keterangan Produk: Meja panedhaan ruang makan 2010
  • Katrangan: Tabel kanthi ndhuwur kaca bening 5mm, 115 * 115 * H74cm
    Kursi rotan aluminium kanthi bantal 5cm, 55 * 55 * H68cm
    Ottoman kanthi bantal 5cm, 47 * 47 * H36cm
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk 

    ● 【PRAKTISI SIMPLE】 Nampilake desain sing sederhana lan dikontrak, set makan 5-ruangan sing ngemot 4 kursi tangan, 2 ottoman lan 1 meja persegi, minangka kanca santai lan liburan sing santai kanggo santai lan nikmati karo kulawarga utawa kanca

    ● 【APLIKASI Jembar set Set meja anyaman iki apik kanggo keperluan ruangan lan njero ruangan. Ukuran sing cocog kanggo nggawe pesawat sing gampang dipindhah iki cocog banget kanggo papan cilik, kayata teras, balkon, dek, mburi omah, teras utawa poolside

    ● 【PILIH NGGUNAKAN】 Kursi sing jembar lan jero kanthi bantal alus bakal nggawe sampeyan lali kesel lan ngrasakake luang kanthi lengkap, nalika meja makan ndhuwur kaca sing cocog kanggo nedha bengi kulawarga utawa rapat kanca

    ● 【MATERI TAHAN LENGKAP】 Digawe saka konstruksi baja sing kuat lan rotan awet, set mebel ruangan iki bisa tahan tes wektu lan suhu dhuwur. Bantal spons murni ditutupi kain poliester tahan banyu, bisa dicuci lan ora gampang luntur

    * Desain kontemporer nggawe furnitur ruangan dekorasi iki sampurna kanggo taman, dek, teras utawa kolam renang.

    * Dumadi saka 4 kursi tangan, 2 ottoman lan 1 meja ndhuwur kaca, set mebel loteng iku gampang obah lan utamane kanggo papan cilik.

    * Bantal empuk nggawa sampeyan rasa nyaman lan santai.

    * Bingkai baja sing stabil, rotan PE sing tahan cuaca lan tutup bantal nggawe tahan wektu.

    Gambar omah sampeyan ing dalan nganggo Meja Meja Makan Hemat Ruang 2010 Nikmati Urip Luar Ruangan sing Nyaman!

    - Set Meja Makan Hemat Ruang 2010 kalebu 1 meja, 4 kursi lan 2 ottoman. Bantal ritsleting iki diisi kenthel menehi kenyamanan lan istirahat sing optimal

    - Digunakake sacara umum kanggo teras, taman, pekarangan, balkon lan kolam renang, Meja Meja Makan Hemat Ruang 2010 sing nyedhiyakake ruang santai sing apik

    - Kanthi manual sing jelas lan nginstal video, gampang dipasang, mung perlu sawetara wektu, ana 3 kothak sing bakal ditampa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •