Babagan Kita

Sugeng rawuh ing situs web kita

Perusahaan Perabot Luar Yufulong ana ing Kota Shunde, Provinsi Guangdong. Kita industri lan integrasi perdagangan. Sing utamane melu riset lan pangembangan, desain lan pamrosesan produksi kanggo rotan / anyaman, cor aluminium lan plastik utawa mebel ruangan kayu solid (gazebo lan set tendha, set sofa, meja makan lan kursi, set cafe, kursi gantung / ayunan , kursi lounger, kursi pantai, payung, macem-macem lengkap.) Pilihan Desain Modern Modern, Produk sing nyedhiyakake kabeh kebutuhan konsumen, OEM (Kita bisa ngasilake kebutuhan sampeyan).

Kita duwe ide manajerial manawa Kualitas luwih dhisik, Klien dadi prioritas utama lan kudu tliti ing aspek apa wae saka saben tata cara manufaktur nganti inspeksi, pengepakan lan pengiriman pungkasan.

Kanggo kabeh produk sing diwenehake kanggo sertifikasi. Regane cukup. Kekuwatan perusahaan, kredit abot, njaga kontrak, 3-5 taun njamin kualitas produk, kanthi karakteristik manajemen macem-macem lan bathi sithik nanging prinsip turnover sing dhuwur, wis entuk kapercayan saka pelanggan lan entuk umpan balik sing kira-kira akeh banget saka saindenging jagad.

Kanthi nawakake layanan sing teratur saka pabrik nganti dikirim, kita bisa ngontrol KABEH, kalebu bahan, gaweyan tangan, rakitan, pengepakan lan pangiriman, uga sistem kontrol kualitas sing ketat ing saben proses kanggo nggawe manawa saben pelanggan nampa produk kanthi kondhisi sampurna . Ora mung kita duwe kemampuan kanggo kerja sama karo grosir lan dealer, ngrampungake desain khusus kanggo produksi massal, proyek lan pembeli individu uga disambut ing YFL.

Misi kita yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan lan fokus kanggo nggawe kemitraan jangka panjang karo para pelanggan sing bakal nggawe kahanan win-win. Kita setya nggawe pelanggan dadi prioritas utama, kanthi nyedhiyakake produk, integritas, kejujuran lan akuntabilitas sing bermutu ing bisnis sadonya.

Kita nyengkuyung '' kualitas minangka garis urip perusahaan ". Tujuane kanggo mbantu bisnis sampeyan sukses. Kandhani apa sing sampeyan butuhake. Kita bakal bisa ngrampungake! Pilih kita, ayo padha tuwuh bebarengan!