Kursi Kolam Renang Plastik Kolam Renang Pantai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No.

YFL-L1306

Ukurane

190 * 70 * 47cm

Katrangan

Kursi kolam renang ing kolam renang ing ruangan lan njero ruangan

Lamaran

Ruangan, Kolam renang, Pantai

Materi

Logam, plastik + kain

Fitur

Anti banyu

● Kursi Plastik Ngimpor Ukuran produk-- 190 * 70 * 47cm, Bobot bantalan: 441 pon, Bisa nyukupi kebutuhan kursi kanggo macem-macem bentuk awak.

● Desain Ergonomis kanggo Kenyamanan Kajaba iku, desain sudhut mlengkung ergonomis nyedhiyakake dhukungan luwih nyaman kanggo punggung lan sikil sampeyan.

● Plastik Hard lingkungan sing dhuwur - Patio chaise iki cukup tahan kanggo udan lan angin kanggo digunakake ing taun. Nampilake konstruksi sing kuat lan panggunaan sing awet, teras teras ruangan iki bisa uga tes wektu lan suhu dhuwur, sing sampurna kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan lan ngrampungake tujuan sampeyan kanggo nghias papan sing sampeyan karepake.

Awet

Plastik lan kain tahan noda lan zat korosif, lan ora gampang splinter, retak, chip, pil, utawa bosok.

Tetep Warna

Inhibitor lan stabilisator UV nglindhungi kayu saka kerusakan lingkungan sing mbebayani lan, uga pigmen sing stabil cahya, terus mlaku ing saindenging materi.

Resistensi Cuaca

Bahan cuaca kabeh dibangun kanggo tahan kabeh patang musim lan macem-macem iklim, kalebu srengenge panas, salju salju, semprotan uyah, lan angin kenceng.

Pangopènan Kurang

Bahan kasebut gampang di resiki nganggo sabun lan banyu lan ora mbutuhake lukisan, pewarnaan, utawa anti banyu.


Yen ana kanca sing sampurna kanggo lungguh ing sandhing kursi santai ing kolam renang, yaiku Meja Plastik, sing ukurane pas kanggo ngombe minuman lan cemilan, lan ukurane 46 * 46 * 8cm kanggo referensi sampeyan.

Yous bisa maca, turu maneh utawa turu ing ruang chaise ruangan iki ing sangisore sunar srengenge. Rasakake wektu luang!

Gambar Detil

YFL-L1306-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •