Payung Pilar Pasar Mewah Cocog Kanggo Taman lan Kafe

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No.

YFL-U203

Ukurane

500 * 500 cm

Katrangan

Payung kayu keras Indonesia (kain kayu + poliester Indonesia)

Dhasar marmer

Lamaran

Ruangan, Gedung Kantor, Lokakarya, Taman, Gym, hotel, pantai, kebon, balkon, omah kaca lan sapanunggalane.

Wusana

Kamping, Plancongan, Pesta

Kain

280g dilapisi PU, anti banyu

NW (KGS)

Ukuran Parasol: 26 Ukuran Dasar: 58

GW (KGS)

Ukuran Parasol: 28 Ukuran Dasar: 60

● Kain lan Iga: 100% poliester, anti banyu, tahan srengenge, gampang diresiki, 8 Iga sing kuat nyedhiyakake dhukungan luwih kuat tinimbang 6 lan mbantu nolak perang lan kerusakan liyane ing angin. Dheweke luwih kuat lan luwih awet tinimbang teras paling ruangan payung ing teras pasar

● Sistem Engkol Sederhana: Payung engkol nduwe saklar miring sederhana, miringake tombol push kanggo nggedhekake bayangan kanthi payung miring nalika sunar posisi. Payung teras gedhe nyedhiyakake bayangan luwih sudhut lan nutupi wilayah liyane.

● Ventilasi Angin: Desain ventilasi nampilake aliran udara munggah ing sisih ndhuwur sing nyedhiyakake stabilitas luwih gedhe kanggo payung teras sing miring lan ora bisa diunekake nalika hawa berangin.

● Ukuran lan Acara: Dhuwur 7,7 kaki lan payung pasar jembaré 9 ft luwih akeh menehi payung & shade kanggo teras ruangan, kebon, dek, kebon mburi, kolam renang lan area ruangan liyane. Kanggo ngindhari kerusakan ing kahanan cuaca ekstrem, mangga tutup payung miring ing njobo.

Payung iki tahan UV kanggo nglindhungi kulit lan mbantu njamin minimal luntur nalika srengenge langsung. Saiki sampeyan bisa seneng musim panas lan dadi payung ing payung!

● Colorfastness: Werna tahan lama nganti pirang-pirang taun

● Perlindhungan UV: Proteksi UV 95%, 3 kali luwih dhuwur tinimbang poliester normal

● Gampang Dibersihake: Serat kanopi majeng misahake noda luwih apik tinimbang Polyester

● Kanopi Kandhel: Bahan luar biasa njamin kualitas kanopi sing luwih dhuwur

Gambar Detil

SY1_9875Q#
SY1_9877Q#
SY1_9880Q#
SY1_9881Q#

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •