Warta Industri

  • Pas kanggo musim panas: Merek mebel mewah mewah sing disenengi dening Martha Stewart diluncurake ing Australia Dina iki - lan potongan-potongan kasebut 'dibangun kanggo salawas-lawase'

    Merek mebel ruangan sing disenengi dening Martha Stewart wis mlebu ing Australia merek AS Outer wis berkembang internasional, nggawe mandheg kaping pisanan Down Under Koleksi kalebu sofa anyaman, kursi tangan lan kemul 'tameng bug' Pembeli bisa ngarepake potongan-potongan kerajinan tangan sing dibangun ...
    Waca liyane
  • Perabot ruangan & ruang keluarga: Apa sing tren taun 2021

    HIGH POINT, NC - Volume riset ilmiah mbuktekake mupangat kesehatan fisik lan mental nalika mbuwang wektu kanthi alami. Lan, nalika pandemi COVID-19 njaga mayoritas wong ing omah sajrone taun kepungkur, 90 persen wong Amerika sing duwe ruang tamu njobo entuk manfaat ...
    Waca liyane
  • CEDC nggolek hibah $ 100K kanggo perabotan njobo ruangan

    CUMBERLAND - Pejabat kutha njaluk hibah $ 100,000 kanggo mbantu para pemilik restoran ing kutha nganyari perabotan ruangan kanggo para pelanggan yen mall pejalan kaki direnovasi. Panyuwunan hibah kasebut dibahas ing sesi kerja sing dianakake dina Rebo ing Balai Kota. Walikota Cumberland Ray Morriss lan anggota ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Prabotan Luar Ruangan sing Tepat

    Kanthi akeh pilihan - kayu utawa logam, jembar utawa kompak, kanthi utawa tanpa bantal - angel ngerti arep miwiti ngendi. Mangkene sing disaranake para ahli. Papan sing apik - kayata teras iki ing Brooklyn dening Amber Freda, desainer lanskap - bisa dadi nyaman lan ngundang minangka ...
    Waca liyane
  • 2021 Laporan Industri Perabotan Luar Ruangan & Publik

    "Laporan Industri Perabotan Dapur & Alat Dapur Luar Ruangan lan Survei Pelanggan Amerika 2021" sing dirilis bareng karo Shenzhen IWISH lan Google bakal dirilis mengko! Laporan iki nggabungake data saka macem-macem platform kayata Google lan YouTube, diwiwiti saka perabotan ruangan & ...
    Waca liyane
  • TUMBUH BY $ 8,27 Miliar | KANGGO MUNGKIN NAMBAH GAMBAR LUAR

    (WIRE BUSINESS) - Technavio ngumumake laporan riset pasar paling anyar kanthi judhul Pasar Mebel Luar Ruangan 2020-2024. Ukuran pasar furnitur ruangan global samesthine bakal tuwuh nganti USD 8,27 milyar sajrone taun 2020-2024. Laporan kasebut uga nyedhiyakake pengaruh pasar lan kesempatan anyar sing digawe ...
    Waca liyane
  • Lounge chaise paling apik

    Lounge chaise sing paling apik? Lounge Chaise kanggo santai. Kursi kursi lan sofa unik, kursi chaise dilengkapi kursi ekstra dawa kanggo nyengkuyung sikil lan punggung miring sing terus lenggah. Dheweke apik banget kanggo njupuk turu, nggulung buku utawa ngrampungake laptop. Yen ...
    Waca liyane
  • Gawe swarga kebon mburi omah dhewe

    Sampeyan ora butuh tiket pesawat, tank sing kebak bensin utawa numpak sepur kanggo nikmati swarga. Gawe dhewe ing alcove cilik, teras utawa dek ing kebon mburi sampeyan dhewe. Miwiti kanthi nggambarake swarga kaya apa lan rasane sampeyan. Meja lan kursi sing diubengi tanduran sing apik nggawe ...
    Waca liyane
  • Bedane Pergola lan Gazebo, Diterangake

    Pergolas lan gazebo wis suwe nambahake gaya lan papan kanggo ruangan, nanging sing cocog kanggo pekarangan utawa kebon sampeyan? Akeh wong sing seneng nglampahi wektu ing njobo. Nambahake pergola utawa gazebo ing halaman utawa kebon nawakake papan sing apik kanggo santai lan nglampahi wektu karo kulawarga utawa ...
    Waca liyane