Kursi Ayunan Hanging Endhog Rotan Ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No.

YFL-F015D

Ukurane

95 * 198 cm

Katrangan

Rotan PE + Wesi

Lamaran

Kantor Ngarep, Ruang Keluarga, Kamar Tidur, Ruangan, Hotel lan liya-liyane.

Wusana

Kamping, Plancongan, Pesta

Mangsa

Kabeh musim ing njobo lan njero ruangan

● Kursi ayunan endhog digawe nganggo anyaman polietilen resin berkualitas tinggi dibungkus pigura baja sing kuwat. Pungkungan sudhut mlengkung ergonomis kanthi sampurna nyengkuyung awak sampeyan, nggawe sampeyan seneng srengenge lan hawa anget

● Stand digawe saka pigura baja sing kuat, supaya sampeyan bisa ayunan kanthi aman. Bingkai ngadeg ditutupi bubuk kanggo nggunakake awet

● Bantal kursi lan bantal sirah digawe saka bahan poliester 100% lan inti serat poliester, nggawe awak krasa santai lan kepenak

Kanthi desain modern lan modern, kursi kranjang sing digantung ing njaba ruangan cocok banget kanggo kolam renang ruangan, taman, teras, balkon, kebon mburi omah, dek, uga cocog digunakake ing njero ruangan

Kursi Ayunan Nggantung Ayunan Rotan Sampeyan Pengin Lounge ing salawas-lawase

Kursi Ayunan Hanging Endhog Rotan minangka Standar Emas kanggo Busana Luar Ruangan Paling Suwe. Desain Stand X sing diwasa bisa nyegah supaya ora tiba. Rotan Jenis Sintetis Alus nanging Kuwat Rasane luwih apik tinimbang Rotan Alami. Cocog kanggo Gunakake ruangan & Indoor. Bersantai nganggo Kursi Swing Wicker Swing!

Iki penting kanggo nggawe oasis ruangan ing ruangan yaiku ing pekarangan, taman, kampus utawa ruang pinggir banyu. Kursi mewah kasebut bakal ngrampungake oasis ruangan ing endi wae. Kursi ayunan dilengkapi bantal napas sing alus banget, desain tenunan OX Eye sing padhang, Gaya tanpa wates lan desain sing apik nyedhiyakake papan sing cocog kanggo diwaca, turu, utawa mung seneng wektu sampeyan dhewe.

● Bahan Rotan: Wicker resin polietilen sing dilindhungi UV

● Bahan Bantal: Kain Poliester Tahan UV

● Bahan Stand: Wesi Kanthi Rotan PE

● Pamasangan kursi ayunan sing digantung bisa dirampungake karo wong siji


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •