Sun House Gazebo kanthi Sliding Doors YFL-3092B

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No. YFL-3092B lan YFL-3092E
Ukurane 300 * 400cm utawa 360 * 500cm
Katrangan Omah Sun Gazebo Galvanis kanthi Pintu Geser
Lamaran Taman, Taman, Patio, Pantai, Atap
Wusana Kamping, Plancongan, Pesta
Mangsa Kabeh musim

Gazebo Hardtop LEAF PURPLE

Spesifikasi & Fitur

Desain minimalis modern

Bingkai aluminium sing dilapisi bubuk

Atap baja galvanis lapisan kaping pindho

Desain Gutter Banyu Unik

Tirai anti-UV

Jaring bolong zipper

Rangka Aluminium Rustproof

Bingkai digawe saka aluminium tahan lama sing tahan karat kanthi bubuk ditutupi bubuk sing bakal tahan pirang-pirang taun. Iki bakal dadi papan sing cocog kanggo nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca kanggo mangan cemilan, ngobrol, lan nggawe kenangan sing awet.

Desain Tops Dobel

Puncak dobel sing duwe ventilasi nyedhiyakake keamanan sinar UV sing mbebayani nalika desain unik ngidini angin bisa dilewati. Sampeyan bisa ngidinke suhu panas sing dhuwur lan tahan sinar UV, menehi sampeyan iyub-iyub supaya bisa ngrasakake rasa seneng.

Desain Gutter Banyu Unik

Desain talang banyu sing unik ngidini banyu udan mili saka pinggir pigura ndhuwur menyang kutub banjur menyang lemah. Ngurangi masalah lan kuwatir nalika musim udan. Desain sing ditargetake ngluwihi umur gazebo lan njaga gazebo ndhuwur ing kahanan sing apik.

Atap Baja Galvanis

Ndhuwur logam keras sing apik tinimbang kain normal utawa bahan polikarbonat. Pilihan sing sampurna kanggo rapat kulawarga lan kanca, pesta nedha bengi lan upacara manten. Dibandhingake karo ndhuwur empuk tradisional, atap jinis iki cukup kuwat kanggo nahan salju sing deres lan nawakake stabilitas sing ora bisa dikalahake ing kahanan angin.

Galvanized Gazebo Sun House minangka tambahan sing apik kanggo dekorasi ing kebon mburi omah. Iki menehi iyub-iyub gedhe lan menehi perlindungan gedhe sing efisien saka cahya sing padhang, sinar srengenge lan panas banget. Gedhe tahan kahanan cuaca amarga atap baja galvanis. Jaringan lan langsir bisa nglindhungi privasi njobo lan ngidini sampeyan ngrasakake hiburan ruangan karo kulawarga lan kanca-kanca. Gazebo iki mesthi bakal menehi kesan ing tamu nalika seneng plesiran mewah lan teduh.

Fungsi Sampul Sampurna

Gazebo dilengkapi lawang geser sing ora mung nambah ruang pribadi, nanging uga nglindhungi srengenge. Apa sampeyan hosting piknik lan pesta, utawa pengin tampilan kebon utawa kebon anyar, gazebo iki minangka tambahan sing sampurna ing sembarang lokasi. Sampeyan bisa nyetel kahanan langsir miturut kabutuhan sampeyan, bisa ambegan, setengah ditutupi utawa dijamin kabeh, sampeyan dhewe!

Gambar Detil

11
22
33
44
55
66
77
88
99
1010

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •