Gazebo Luar Ruangan Wesi Ganda Super Stylish YFL-709C

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No.

YFL-709C

Ukurane

Dia430

Katrangan

Omah Warta Gazebo Wesi kanthi Top Top

Jinis

Garasi, Kanopi & Carports

Bahan Utama

Papan PC bunder lan tendha wesi tempa

Mangsa

Kabeh musim

● Gazebo sing wiyar iki kanthi detail sing apik lan apik banget bakal ndadekake tambahan ruang keluarga sing apik

● Kangge, kulawarga lan tamu tetep adhem lan ayang-ayangan nalika padhang

● Kanopi sing diluncurake bakal nyegah srengenge lan udan supaya ora nyenengake nalika kumpul kulawarga, barbecue, piknik sore, lan pesta ulang taun

● Tarub pesta duwe konstruksi wesi sing kokoh kanthi detail dekorasi sing apik lan atap poliester

● Kanopi duwe pengikat pinggiran lan kait lan loop sing gampang dipasang ing bingkai gazebo

Permannet Polycarbonate Top

Gazebo hardtop dobel duwe telung proteksi lapisan-ngidini sinar srengenge bisa nyaring lan nyuda panas, anti UV-block 99% sinar mbebayani UV, FADE RESISTANT-kabeh-cuaca digunakake

Bingkai Aluminium

Bingkai gazebo aluminium tahan karat sing ditutupi bubuk bubuk, kait gampang dipasang lan dibongkar

Struktur Stabil

Kaki kanthi bolongan lan totoan lemah kanggo stabilitas tambahan, 4 sudhut dikiatake supaya luwih awet

Spasi Gedhe

Gazebo ruangan duwe ukuran gedhe ngidini kulawarga lan kanca-kanca nikmati urip ing wektu sing nyenengake

Nggedhekake omah sampeyan kanthi pindhah ing njero ruangan kanggo nggawe oasis pungkasan sing dadi papan sing apik kanggo nglipur kulawarga lan kanca-kanca. Iron Gazebo Sun House iki nggawe setelan ruangan sing sampurna. Rasakake papan sing dijamin ing njaban ruangan ing kanopi ruangan sing tahan cuaca sing didhukung pigura baja ditutupi bubuk karat. Atap loro-tingkat nyedhiyakake aliran udara sing nyaman. Gunakake rak sing bisa diatur kanthi internal supaya omben-omben wis siyap. Gantung kranjang kembang musiman favorit saka pancing sing diwenehake kanggo suasana ekstra. Amplifikasi faktor wow kanthi nundha lampu gantung saka kait langit-langit sing dipasang kanggo cahya fungsional lan desain dhuwur. Kanthi pituduh majelis maju kanthi gampang lan cepet, sampeyan bakal santai ing ruang tamu njaba sing disenengi kanthi cepet.

Pangandikan

Rong ukuran bisa dipilih:

Model YFL-G709C, Dia430 lan model YFL-G704C, Dia yaiku 360

Saliyane, kabeh bisa cocog karo papan lantai utawa tanpa. Iku gumantung saka Pelanggan.

Gambar Detil

YFL-G709 (1)
YFL-G709 (4)
YFL-G709 (2)
YFL-G709 (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •