Jual Kursi Swing Rotan Patio Rotan Luar Ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Barang No.

YFL-S872G

Ukurane

280 * 120 * 260 cm

Katrangan

Kursi goyang disetel kanggo 4 wong

(Rotan PE + bingkai aluminium kanthi kelambu)

Lamaran

Ruangan, Taman, Hotel, Taman, Griya ijo lan sapanunggalane.

Fitur

Kursi goyang

● Desain Khusus: kursi kanthi swivel kanthi kemampuan goyang sing lembut. Meja sofa njobo dilengkapi kursi sing loman, luwih jero, nggawe kenyamanan sing unggul. Sofa gerakan lengkap menehi sampeyan rasa sing nyenengake lan nyenengake

● Ukuran sakabèhé: Kursi Ayunan Goyang: 280 * 120 * 260 cm

● Acara-acara: Cocog kanggo papan njaba ruangan kayata lapangan, teras, kebon, teras, loteng utawa ing njero omah yen sampeyan pengin. Seneng mangan, dolanan utawa adus srengenge karo kanca utawa kulawarga ing set iki. Karat lan tahan cuaca. Cocog kanggo kegiyatan ruangan

● Bahan: Pigura baja dilapisi bubuk, karat lan tahan cuaca. Kabeh anyaman PE sing tahan cuaca. Bantal kursi jero sing garing kanthi cepet ditutupi kain poliester spun kanthi kinerja dhuwur sing bisa tahan lama lan tahan warna ing kabeh jinis setelan ruangan. Sisih ndhuwur kaca kaca sing stabil lan ora bisa rusak

● Majelis & Maintenance: Gampang dipasang kanthi instruksi sing jelas lan kalebu kabeh aksesoris sing dibutuhake.

Kursi Ayunan Ayunan

Kursi ayunan goyang khusus nggawe swasana ati kanggo pacelathon sing apik lan mangan kanthi gaya cafe. Pilihan sing apik kanggo hiburan ing njobo, kayata kebon, teras utawa pekarangan. Pola anyaman rotan nggawe gaya vintage lan gabung ing pemandangan sekitar. Kursi iki bakal nggawe lingkungan sing santai sing bisa ditemtokake karo kanca utawa kulawarga babagan kopi utawa anggur. Kabeh bahan diobati kanggo nolak cuaca, teyeng lan surut sajrone taun.

● Kualitas tinggi lan anyar

● Desain kursi sing dipatenake

● Kokoh lan awet

● Wicker PE tahan cuaca & awet

● Cocog kanggo panggunaan ruangan lan ruangan

● Perakitan sederhana dibutuhake lan kabeh hardware kalebu

● Desain khusus kanggo 4 wong

● Kanthi Meja duwe teh utawa kopi

Gambar Detil

7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •